Project Ergonomische bar V.V. Herovina

Voor Voetbalvereniging Herovina hebben wij een ergonomische bar gemaakt. Het is strak en modern vormgegeven met een rvs voetensteun aan de buitenzijde. De bar is voorzien van een prachtig blad in houtstructuur in dezelfde kleur als de eerder door Roza All & Wood geleverde bartafels. Zo is de kantine een mooie eenheid.

De bijpassende kastenwand is geïntegreerd met koelingen en een audiogedeelte. Hier is tevens de dimbare led verlichting in het gehele pand te bedienen.

Project maatwerk hardhouten deuren

Voorheen werd de ruimte afgesloten met een dichte deur, maar deze is vervangen door op maat gemaakte wit afgelakte hardhouten deuren met ramen! Dit zorgt voor een open uitstraling en zorgt ervoor dat de ruimte groter lijkt. Door het zeer stijlvolle ontwerp is het een échte eyecatcher in huis geworden!

Een kleine aanpassing, maar een groot effect!

Totaalproject vernieuwen keuken, vloer, badkamer en toilet

We hebben weer een prachtige totaal verbouwing / renovatie mogen realiseren!

Zo hebben wij een blikvanger van een keuken geplaatst. Met prachtige op maat gemaakte kasten, een keukeneiland in de stijl van het keukenblad en als highlight een pop-up stekkerdoos die verwerkt is in het blad.

Ook hebben we de vloer beneden en in de hal gelegd: een beige pvc visgraatvloer met zwarte plinten. Daartussen bevindt zich een hele gave stalen deur. Dit geeft een heel mooi effect met de zwarte accenten in de keuken. Boven is een platina eiken laminaatvloer gelegd. Ook de trap is gerenoveerd en is voorzien van beige met een rvs trapprofiel. Dezelfde eiken houten decor stijl loopt zo door in het hele huis.

Daarnaast is de badkamer ook compleet vernieuwd. De tegels in combinatie met de zwarte details geven een zeer moderne en luxe uitstraling.

Kortom, een fantastisch eindresultaat!

Project van Van Ekeren

Houten Balie
Acht jaar geleden hebben wij een witte hoogglans balie mogen maken voor makelaars en verzekeringsbedrijf Van Ekeren in hun oude pand. Drie jaar geleden hadden wij de eer om, na de verhuizing naar hun huidige pand, de bestaande balie te verlengen en updaten om te voldoen aan de groei van het bedrijf.

Afgelopen maanden hebben wij dit pronkstuk mogen vervangen voor een hele nieuwe maatwerkbalie met een hele nieuwe uitstraling  Hieruit is een prachtige houten balie ontstaan.

Verder hebben wij nog meer werkzaamheden mogen verrichten.

De lunchroom
In de lunchroom van het bedrijf is er een open keuken gecreëerd met een grote eettafel. De eettafel is van licht HPL materiaal met houtdecor gemaakt. De bar aan de keuken is met ditzelfde materiaal gemaakt. Zo wordt er eenheid gecreëerd.

De werkplekken
De werkplekken zijn gecreëerd aan de hand van scheidingswanden. Zo ontstaan er ruimtes, maar blijft het toch open. Deze scheidingswanden zijn gemaakt van HPL platen met een matwit decor voor een luxe en rustige uitstraling. In de spreekkamers zijn de maatwerktafels en het behang door ons verzorgd.

De kast
Er is ook een opbergkast gemaakt die dient als scheidingswand. Het is een multifunctionele kast en dus een handige oplossing om meer open ruimtes te creëren. De kast is gemaakt van mat zwart HPL en is volledig op maat gemaakt met een indeling naar wens. De Electra is netjes weggewerkt en de kast is aan beide kanten te gebruiken om spullen in op te bergen. Hierdoor is de kast een pronkstuk in de grote ruimte.

Het kopieerhok
Door het plaatsen van wanden is er een kopieerhok gemaakt en een gietvloer voorzien van een kleur en coating.

Nieuwe hoven Gorinchem

Begane grond 

Vloeren 
Het grondwerk is gedaan en de fundering is gestort. Daarnaast is er een funderingsbalk ingebracht en het metselwerk is geheel zelf gedaan. 

De massief houten vloer is aangeheeld en dekkend wit geverfd. Met een prachtig resultaat. 

Deuren 
In de zijgevel is er een blinde muur en een industriële buitendeur geplaatst. Deze is wederom zelf gemaakt in de werkplaats. Deze deur zorgt voor meer licht in huis en kan gebruikt worden als loopdeur. 

Op de begane grond is er een uitbouw gemaakt, waarvan de houten pui met twee openslaande deuren helemaal zelf gemaakt in onze werkplaats. De houten pui is in moderne industriële stijl.  

Keuken 
Voor het plaatsen van de keuken is er een grote muur in de woonkamer uitgebroken en is er een muur dichtgemaakt in de hal waar de opening naar de keuken zich bevond. Dit is gedaan zodat er een mooie grote open keuken geplaatst kon worden voorzien van een prachtig kookeiland. 

Eerste verdieping 

Badkamer 
Op de eerste verdieping is de badkamer helemaal gesloopt en gerenoveerd in authentieke stijl die goed bij het huis past. Daarnaast is het leidingwerk vervangen.  

Zolder 
Op de bovenste verdieping is er van de open zolder een zolder met twee slaapkamers en een badkamer gecreëerd. Het leidingwerk en de elektriciteit is hiervoor aangelegd. Daarnaast is de kamer afgewerkt met stuc. De mooie authentieke balken zijn hierbij behouden en in het zicht gelaten.  

Dit totaalproject is geheel verzorgd door de mannen van Roza All & Wood. 

Reactie van de klant:

‘’Een grote verbouwing is best spannend. Door de actieve houding, de open minded instelling van de mannen van Roza All & Wood en het telkens weer zoeken van afstemming en overleg bij het maken van keuzes is dit ons gelukt! Vanuit een fijne samenwerking met Roza All Wood hebben wij dit kunnen realiseren. 
 
Er werd door Roza All & Wood actief meegedacht in zowel bouwkundig, budget en materieel opzicht. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Roza All Wood biedt een totaal aanbod (ze kunnen echt bijna alles!) en een zeer nette afwerking. 
 
Met vakkundig advies werd de kennis en kunde van Roza All Wood vertaald naar de wens van de klant. Zo is ons avontuur een fantastisch mooi project geworden waar wij met zeer veel tevredenheid op terug kijken.   
 
Roza All & Wood, wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat: ons prachtige jaren ‘30 huis: het plekje waar wij ons gelukkig voelen met veel licht, een combinatie tussen oud en nieuw, handige hoekjes, en met behoud van alle authentieke elementen die dit huis te bieden heeft. Roza All & Wood levert een knap staaltje werk!’’