Over Roza All & Wood

Design | Vakwerk | Kwaliteit

ONS VERHAAL

Roza All & Wood voor al uw timmer en houtwerkzaamheden. Van vloeren en dakkapellen tot het aanbouwen van extra ruimtes en traprenovaties.  Roza All & Wood Interieur maakt exclusieve design meubels op maat. Zowel voor de zakelijke als de particuliere markt verzorgen wij alle wensen die u heeft op het gebied van verbouwen, renoveren en maatwerk. Wij begeleiden u van begin tot eind of helpen u met diverse deelprojecten.

ONZE WERKWIJZEN

Kom in contact

Leuk u heeft interesse in een van onze expertises! We bespreken gezamenlijk de wensen en mogelijkheden. Van dromen naar doelen! Roza All & Wood

Voorstel

Voor ons is iedere klant uniek en daarom maken wij altijd een voorstel op maat dat naadloos aansluit op uw wensen en budget.

Vakwerk

We gaan aan de slag en maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen die worden verwerkt door onze vakmannen.

TEAM ROZA ALL & WOOD

Fred Roza van Roza All & Wood

Fred Roza

Oprichter / Eigenaar
Roza Gert

Gert Roza

Allround vakman
Roza Chris

Chris den Boer

Allround vakman
Roza Erik

Erik Taylor

Allround vakman
Roza Anouk

Anouk Siebers

Office manager
Roza Arie

Arie Ekelmans

Allround vakman
Roza Daan

Daan van Soest

Allround vakman
Roza Rob

Rob van Beest

Werkvoorbereider / calculator

RECENTIES

Wij zijn meer dan tevreden. Wat een vakwerk, blijft genieten.

wij zijn zeer tevreden met het badkamermeubel en de plaatsing hiervan.

Vak werk!! Wij zijn in het Cardo Huys in Arkel dik tevreden met de prachtige verbouwing.

Fred is gewoon een VAKMAN met hoofdletters! Hij heeft onze houten vloer gelegd en vervolgens de veranda ontworpen en gebouwd. Daar waren we zo enthousiast over dat hij het jaar daarna ook onze schuur/stal heeft ontworpen en gebouwd. En alles ziet er TOP uit.

Toen wij in ons nieuwe huis een totaal verwaarloosde parketvloer aantroffen wilden wij hem eigenlijk vervangen. Gelukkig hebben wij dat niet gedaan want door jullie harde Ên snelle werk is de vloer weer als nieuw. Van compleet uitgedroogd geel/oranje naar prachtig licht door het goed schuren en vervolgens behandelen met witte olie. Ook de nieuwe plinten zijn mooi strak gelegd. We hebben er elke dag weer plezier van!

Een prachtige carport laten zetten. Echt vakwerk!!!!!

Nieuwe keuken,en de rest van de onder verdieping. Mooi en strak werk geleverd, topklasse 👌👌 Bedankt vakmannen en vrouwen 👍👍

Top bedrijf met alleen maar vakmannen en een vakvrouwđŸĨŗ👍

Fred heeft onze houten vloer, die de vorige bewoners hadden geschilderd, opgeschuurd en in de lak gezet. We hebben nu een prachtige vloer! Ook de plinten in de woonkamer heeft ie supermooi geplaatst. Fred is een vakman.