PVC vloer

Waarom? Daarom!

1 aanspreekpunt

Hoge kwaliteitsnorm

Alle disciplines onder één dak

Genieten van je verbouwing zonder stress

Roza all & wood Dienstverlening

Service & Expertise

Roza All & Wood voor al uw timmer en houtwerkzaamheden. Van vloeren en dakkapellen tot het aanbouwen van extra ruimtes en traprenovaties. Roza All & Wood Interieur maakt exclusieve design meubels op maat.

95b776af-decd-4ff5-9de0-b9024e1fbaaa

PVC vloeren

Voor een mooie stevige PVC vloer bent u bij ons aan het juiste adres. Door samen te werken met verschillende top leveranciers – o.a. Moduleo, ambiant en Floorlife – kunnen wij een groot assortiment van PVC vloeren aanbieden. Deze vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming en gebruiksvriendelijk in situaties waarbij er intensief op de vloer geleefd wordt.

Door het onderhoudsgemak is dit een ideale vloer. Vanwege de verschillende designs waar u uit kan kiezen kunt u met deze vloer uw huis helemaal eigen maken. Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden waarbij wij u graag helpen inspireren. Ook de vloerverwarming en het egaliseren kan door ons verzorgt worden waardoor u geen omkijken meer heeft naar de rest van de werkzaamheden. U kiest de vloer, wij doen de rest. Klik op de onderstaande foto’s voor inspiratie.

Mogelijkheden voor uw vloer

Maak je huis of bedrijf compleet met onze expertise

Vakwerk waar onze opdrachtgevers trots op zijn

Wij zijn meer dan tevreden. Wat een vakwerk, blijft genieten.

wij zijn zeer tevreden met het badkamermeubel en de plaatsing hiervan.

Vak werk!! Wij zijn in het Cardo Huys in Arkel dik tevreden met de prachtige verbouwing.

Fred is gewoon een VAKMAN met hoofdletters! Hij heeft onze houten vloer gelegd en vervolgens de veranda ontworpen en gebouwd. Daar waren we zo enthousiast over dat hij het jaar daarna ook onze schuur/stal heeft ontworpen en gebouwd. En alles ziet er TOP uit.

Toen wij in ons nieuwe huis een totaal verwaarloosde parketvloer aantroffen wilden wij hem eigenlijk vervangen. Gelukkig hebben wij dat niet gedaan want door jullie harde én snelle werk is de vloer weer als nieuw. Van compleet uitgedroogd geel/oranje naar prachtig licht door het goed schuren en vervolgens behandelen met witte olie. Ook de nieuwe plinten zijn mooi strak gelegd. We hebben er elke dag weer plezier van!

Een prachtige carport laten zetten. Echt vakwerk!!!!!

Nieuwe keuken,en de rest van de onder verdieping. Mooi en strak werk geleverd, topklasse 👌👌 Bedankt vakmannen en vrouwen 👍👍

Top bedrijf met alleen maar vakmannen en een vakvrouw🥳👍

Fred heeft onze houten vloer, die de vorige bewoners hadden geschilderd, opgeschuurd en in de lak gezet. We hebben nu een prachtige vloer! Ook de plinten in de woonkamer heeft ie supermooi geplaatst. Fred is een vakman.