Hout en Parket

Waarom? Daarom!

1 aanspreekpunt

Hoge kwaliteitsnorm

Alle disciplines onder één dak

Genieten van je verbouwing zonder stress

Roza all & wood Dienstverlening

Service & Expertise

Roza All & Wood voor al uw timmer en houtwerkzaamheden. Van vloeren en dakkapellen tot het aanbouwen van extra ruimtes en traprenovaties. Roza All & Wood Interieur maakt exclusieve design meubels op maat.

95b776af-decd-4ff5-9de0-b9024e1fbaaa

Hout / parket vloeren

Hout geeft een vloer karakter. Geen enkele houten vloer is hetzelfde – elke houten plank heeft zelfs zijn eigen tekening. Ook houtsoort, structuur, afwerking en de manier van leggen maken dat elke houten vloer anders is. Juist die eigenheid geeft hout zoveel charme. Met een houten vloer haalt u de natuur in huis – dat geeft aan elke ruimte een warme sfeer.

Kenmerkend voor hout is dat de vloer met de jaren steeds mooier wordt. Zelfs na tientallen jaren straalt de warmte er nog vanaf. Dat geldt zeker voor een vloer die volop gebruikt wordt, die hier en daar wat gebutst is en waaraan je kunt zien dat er geleefd is. Een vloer ontwikkelt als het ware zijn eigen karakter.

Hout is een mooi en warm natuurproduct. Of u nu kiest voor een mooie geoliede eikenhouten vloer met een natuurlijke uitstraling, een robuuste vloer met een noesten of juist een klassiek moderne visgraat vloer . Houten vloeren brengen sfeer in huis. En welke sfeer het best bij u past, kiest u zelf.

Door de 20 jaar lange ervaring in houten vloeren kunnen wij u vakkundig adviseren en zorgen we ervoor dat u nog jaren lang plezier heeft van uw houten vloer.

Mogelijkheden voor uw vloer

Maak je huis of bedrijf compleet met onze expertise

Gerealiseerde vloeren

Vakwerk dat het gevoel van thuis geeft

PHOTO-2020-05-05-09-15-24
PHOTO-2020-05-05-09-08-37(1)
rozallwood-vloeren
PHOTO-2020-05-05-09-08-17

Vakwerk waar onze opdrachtgevers trots op zijn

Wij zijn meer dan tevreden. Wat een vakwerk, blijft genieten.

wij zijn zeer tevreden met het badkamermeubel en de plaatsing hiervan.

Vak werk!! Wij zijn in het Cardo Huys in Arkel dik tevreden met de prachtige verbouwing.

Fred is gewoon een VAKMAN met hoofdletters! Hij heeft onze houten vloer gelegd en vervolgens de veranda ontworpen en gebouwd. Daar waren we zo enthousiast over dat hij het jaar daarna ook onze schuur/stal heeft ontworpen en gebouwd. En alles ziet er TOP uit.

Toen wij in ons nieuwe huis een totaal verwaarloosde parketvloer aantroffen wilden wij hem eigenlijk vervangen. Gelukkig hebben wij dat niet gedaan want door jullie harde én snelle werk is de vloer weer als nieuw. Van compleet uitgedroogd geel/oranje naar prachtig licht door het goed schuren en vervolgens behandelen met witte olie. Ook de nieuwe plinten zijn mooi strak gelegd. We hebben er elke dag weer plezier van!

Een prachtige carport laten zetten. Echt vakwerk!!!!!

Nieuwe keuken,en de rest van de onder verdieping. Mooi en strak werk geleverd, topklasse 👌👌 Bedankt vakmannen en vrouwen 👍👍

Top bedrijf met alleen maar vakmannen en een vakvrouw🥳👍

Fred heeft onze houten vloer, die de vorige bewoners hadden geschilderd, opgeschuurd en in de lak gezet. We hebben nu een prachtige vloer! Ook de plinten in de woonkamer heeft ie supermooi geplaatst. Fred is een vakman.