Roza All & Wood

Welkom op de website van Roza All & Wood. Leuk dat u er bent! Roza All & Wood is een allround timmer- en houtbewerkingsbedrijf. Een bedrijf waar wij trots op zijn! Van exclusieve design meubels op maat, tot totale renovaties. Van bad- tot woonkamer, van vloer, trap tot dakkapel. We maken graag een eigen ontwerp of heeft u zelf iets in gedachten? We denken uiteraard mee met de wensen van de klant. Alles is maatwerk, niets is te gek! Interesse in onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Tot dan!

Van houten vloer tot totaal project. Bij Roza All & Wood realiseren we jouw droom! Bekijk onze dienstverlening

ONZE DIENSTEN

Ons doel is uw droom vertalen in vakwerk.

Vakwerk waar onze opdrachtgevers trots op zijn

Wij zijn meer dan tevreden. Wat een vakwerk, blijft genieten.

wij zijn zeer tevreden met het badkamermeubel en de plaatsing hiervan.

Vak werk!! Wij zijn in het Cardo Huys in Arkel dik tevreden met de prachtige verbouwing.

Fred is gewoon een VAKMAN met hoofdletters! Hij heeft onze houten vloer gelegd en vervolgens de veranda ontworpen en gebouwd. Daar waren we zo enthousiast over dat hij het jaar daarna ook onze schuur/stal heeft ontworpen en gebouwd. En alles ziet er TOP uit.

Toen wij in ons nieuwe huis een totaal verwaarloosde parketvloer aantroffen wilden wij hem eigenlijk vervangen. Gelukkig hebben wij dat niet gedaan want door jullie harde Ên snelle werk is de vloer weer als nieuw. Van compleet uitgedroogd geel/oranje naar prachtig licht door het goed schuren en vervolgens behandelen met witte olie. Ook de nieuwe plinten zijn mooi strak gelegd. We hebben er elke dag weer plezier van!

Een prachtige carport laten zetten. Echt vakwerk!!!!!

Nieuwe keuken,en de rest van de onder verdieping. Mooi en strak werk geleverd, topklasse 👌👌 Bedankt vakmannen en vrouwen 👍👍

Top bedrijf met alleen maar vakmannen en een vakvrouwđŸĨŗ👍

Fred heeft onze houten vloer, die de vorige bewoners hadden geschilderd, opgeschuurd en in de lak gezet. We hebben nu een prachtige vloer! Ook de plinten in de woonkamer heeft ie supermooi geplaatst. Fred is een vakman.

Kom in contact


    Roza All & Wood slaat deze gegevens op voor de behandeling van uw bericht.